Campus Bindslevs Plads

Udvikling af nye læringsmiljøer, læringsmål og tværgående samarbejder

Emner

Visionsudvikling, Aktørinddragelse, Evaluering, Facilitering af tværgående samarbejde

Kunde

Silkeborg Bibliotek, Silkeborg Kommune

År

2014-2016

CBP_Hjemmeside1

Opgaven

Campus Bindslevs Plads er et initiativ, der kan danne basis for banebrydende erfaringer omkring udviklingen af nye læringsmiljøer, læringsformer og samarbejdsformer. 

Projektet udmærker sig ved at kombinere udviklingen af både et fysisk og et mentalt miljø for læring, kultur og kreativitet. 

Inden Campus Bindslevs Plads stod færdigt, skulle projektet have udviklet grundlaget for et fælles samarbejde på tværs af uddannelsesniveauer, samt afprøve de potentielle arbejdsformer, som det nye fysiske campus kommer til at byde på.

Resultat

For at sikre et stærkt fundament for tværgående samarbejde uddannelserne imellem, udviklede Urban Goods et sæt fælles læringsmål sammen med de involverede uddannelser. Læringsmålene blev testet via to større tværgående ugeforløb, samt mindre individuelle forløb på skoler og bibliotek.

Urban Goods udførte desuden løbende interviews med både elever og undervisere for at dokumentere og opsamle erfaringerne fra læringsforløbene. De deltagende institutioner var Silkeborg Bibliotek, de samlede folkeskoler i Silkeborg, privatskolen Th. Langs Skole, Musik-, Billedkunst- og Teaterskolen Den Kreative Skole og de to ungdomsuddannelser Business College Silkeborg (Handelsskolen og HHX) og Th. Langs HF & VUC.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Arbejder I også med at skabe nye samarbejder og tværgående udvikling i et specifikt projekt?

Så kontakt Peter Gran Boesen eller Astrid Moth

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Arbejder I også med at skabe nye samarbejder og tværgående udvikling i et specifikt projekt?

Så kontakt Peter Gran Boesen eller Astrid Moth